×
 x 

Üres Kosár

Taski 1650b-3 takarítógép bérlés

Array
75.000 Ft
Leírás

Ipari akkumulátoros takarítógép bérlés

Takarítógép kölcsönzés esetén minden esetben kérjen személyre szabott árajánlatot a megadott elérhetőségeink valamelyikén.

A feltüntetett ár 1 hónapra vonatkozó bérleti díj. Alakulása függ a tisztítandó felület minőségétől és gép használati idejétől. Az ár minimum 6 hónapos szerződés aláírása esetén érvényes. 

Minden takarítógépet alaposan ellenőrzünk, tisztítunk és karbantartunk a bérlés előtt. Meghibásodás esetén 72 órán belül javítjuk / cseréljük ki a takarítógépet, vagy meghosszabbítjuk a bérleti díját, hogy a takarítógép állási idejét költségünkön kompenzáljuk.

Bérlő köteles az eszköz rendellenes üzemeltetésére utaló jel észlelése esetén azt azonnal leállítani, és a Bérbeadót haladéktalanul értesíteni. Meghibásodás esetén a Bérlő a takarítógépet telephelyünkre szállítja, ahol a Bérbeadó cseregépet biztosít (kategóriában megegyező).

Kivéve a Bérlőnek felróható okból bekövetkezett meghibásodást. Amennyiben Bérbeadó kötelezettségének nem tesz eleget ill. nem teljesíti bérleti díj csökkentést ,Jóváírást ill. a bérlet felmondását kérheti a Bérlő.

A kibérelt takarítógépeken végzett minden javítás és karbantartás díjmentes, kivéve ha nem rendeltetésszerű használat következtében történt a meghibásodás.

  • A bérleti időszakok rugalmasak, akár 1 napig is!
  • A hosszú távú bérleti díj magában foglalja:
  • Üzemeltetői képzés
  • Biztonsági ellenőrzés és tesztelés (PAT tesztelés)
  • Lehetőség a gép cseréjére, ha szükséges *

Cimkék: takarítógép bérlés, takarítógép kölcsönzés, ipari takarítógép bérlés, porszívó bérlés, kárpittisztító bérlés, seprőgép bérlés, garázstakarítás, irodatakarítás

Vélemények

Még senki nem nyilvánított véleményt erről a termékről.
×

Ipari takarítógép bérlés, takarítógép kölcsönzés

Here is the pop up panel you can use to promote any product or products that you think your customers should see at the very bottom of the website. You can use 6 different modules positions between intro-1 and intro-6.

215,00 €

FIND OUT MORE BUY TODAY!


TOP