×
 x 

Üres Kosár

Legnépszerűbb

Ipari takarítógépek teljes körű javítása. Teljes felújítás. Térítés ellenében cseregép biztosítása a javítás időtartamára. 

 

Legnépszerűbb szolgáltatásaink:

 

Takarítógép szívómotor

Takarítógépek szívómotorjának szakszerű cseréje. Takarítógép szerviz. Szívómotor hibátlan működése elengedhetetlen a gép megfelelő működéséhez.

 

Takarítógép szívógumi

Ipari takarítógép felszívógumi cseréje. Minden típusú takarítógéphez tudunk felszívógumit biztosítani, gyári vagy utángyártott kivitelben is.

 

Takarítógép karbantartás

A rendszeres karbantartással minimális költséggel, elkerülhető, hogy a nagyobb meghibásodások amik jelentős többletköltséggel járnak.

 

 

Karbantartási szerződés, cseregép biztosítással

Takarítógép akkumulátorok

A takarítógépeknél is, mint bármilyen más eszköz vagy jármű esetén, a megfelelő akkumulátor alkalmazása elengedhetetlen a berendezés üzemképes működéséhez..

Takarítógép akkumulátor töltő

Az akkumulátor töltő a gép egyik fő alkatrésze.Ha meghibásodik, akkor áll a takarítás. Segítünk a javításában, beszerzésében, cseréjében.

Takarítógép vízrendszer

Takarítógép üzemképes működéséhez elengedhetetlen, hogy a tiszta vizet megfelelő mennyiségben tudja a felületre juttatni, majd visszaszívni azt.

Takarítógép elektronikai hiba

Elektronikai meghibásodások javítása. Mágnesszelepek, vezérlések, menetelektronikák szakszerű javítása. Tönkrement alkatrész cseréje, beépítése. .

Takarítógép sérülések, törések javítása

 

 

Takarítógép javítás

Takarítógépek javítását vállaljuk többéves tapasztalattal. Egész országos lefedettség. Helyszíni javítással. A takarítógépek javításait rövid határidőn belül tudjuk vállalni.

 

Takarítógép karbantartás

A takarítógépek rendszeres karbantartást igényelnek. Ez a tevékenység, az energiaköltségek mellett a gépek üzemben tartása során a másik legnagyobb költségtényező.

 

Takarítógép szerviz

 A víz leeresztő csőnek fontos szerepe van a megfelelő vákuum kialakításában, ha ez a cső valahol sérült, akkor a takarítógép szívóereje csökken vagy teljesen meg is szűnhet.

 

×

Pop Up Panel

Here is the pop up panel you can use to promote any product or products that you think your customers should see at the very bottom of the website. You can use 6 different modules positions between intro-1 and intro-6.

215,00 €

FIND OUT MORE BUY TODAY!


TOP